keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Ruokaa äkkiä!


Kun lapset harrastavat ja itse käy töissä, täytyy saada ruokaa äkkiä pöytään. Pasta on loistava ratkaisu juuri näihin tilanteisiin ja oheisen lohikastikkeen tekee samalla kun pasta kiehuu. Yleensä kermaiset lohikastikkeet ovat turhan raskaita, tämä yllättää keveydellään.

Kylmäsavulohipastakastike


pala purjoa
öljyä
3 dl vettä
1 kalaliemikuutio
2 dl kermaa
3 rkl vaalean kastikkeen suurustetta
1 dl silputtua tilliä
1 pkt kylmäsavulohta vakuumissa
suolaa
mustapippuria

Paloittele purjo oikein pieneksi. Kuullota kattilassa öljytilkassa.

Lisää vesi ja kalaliemikuutio. Anna kiehua 5 minuuttia.

Lisää kerma ja vaalean kastikkeen suuruste. Anna kiehua 5 minuuttia lisää. Mausta suolalla ja pippurilla.

Paloittele lohi ja lisää tillisilpun kanssa kastikkeeseen. Anna lohen lämmitä kastikkeessa, sen ei tarvitse enää kiehahtaa.

Tarjoa keitetyn pastan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti