perjantai 5. huhtikuuta 2013

Keväiset basilikapossut


Ihania keväisiä makuja, ja äärimmäisen helppo valmistaa. Alkuperäinen reseptin on ollut vuosia sitten Yhteishyvässä.

Yrttikuorrutetut porsaanfilepihvit


1 porsaan sisäfilee
voita
suolaa, pippuria

Leikkaa filee kahdeksaan palaan. Paista pihvit kauniin ruskeiksi voissa likimain kypsiksi. Suolaa ja pippuroi.

ruukku basilikaa (jos tuuhea, ehkä puolikas riittää)
150 g pehmeää vuohenjuusto (Chavroux)
pieni valkosipulinkynsi
ripaus suolaa

Hienonna basilika (laita kaikki lehdet mukiin ja saksi pieneksi silpuksi). Lisää vuohenjuuston joukkoon. Purista valkosipulinkynsi ja sekoita juustomassaan. Lisää vähän suolaa.

Voitele uunivuoka. Aseta pihvit vuokaan ja levitä niiden päälle juustomassaa.

Paista 225 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, tarkkaile etteivät pihvit kuivu. Tarkista kypsyys ennen tarjoamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti