perjantai 24. huhtikuuta 2015

Lohialkupala


Ehkä ihanin kokeilemistamme lohitahnoista! Helppo alkuruoka, joko rieskaan rullalle käärittynä tai pienen leipäpalan päällä - silloin maku on muuten intensiivisempi eli se melkein on miellyttävämpi tapa tarjota tämä herkku. Sopii hyvin nyt vapuksikin!

Lohi-tartar


200 g lämminsavulohta pieninä paloina
puolikkaan sitruunan mehu
n 1 rkl pilkottua tilliä
25 g creme fraichea
25 g kreikkalaista jugurttia
1 rkl majoneesia
30 g pilkottuja kapriksia
1 dl oliiviöljyä
valkopippuria

Sekoita kaikki ainekset. Tarjoa esim. ohueen rieskaan rullalle käärittynä/pienellä rieskapalalla/pikkuisella ruisleipänapilla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti