torstai 22. toukokuuta 2014

Kanafile ja paholaisen hillo


Lempeän tulisenmakea paprika-tomaattihillo on oiva kumppani kananfileelle. Vaikka hillossa on jonkin verran potkua, edes lapset eivät moisesta hätkähdä. Makeus jotenkin kumoaa tulisuuden vaikutelman heidän suussaan ja hyvin taas uppoaa!

Paholaisen hillo


3 tomaattia
puolikas punainen paprika
puolikas pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
öljyä
nokare Sambal Oelek- chilitahnaa
0,5 rkl punaviinietikkaa
0,5 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
0,5 dl hillosokeria
0,5 dl vettä

Leikkaa tomaatit, paprika ja sipulit pieniksi kuutioiksi. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota miedolla lämmöllä sipuleita öljyssä läpikuultaviksi, sipulit eivät saa ruskistua. Lisää sitten paprikakuutiot ja paista. Lisää viimeiseksi tomaatit, sambal oelek, etikka, suola ja pippuri. Anna kiehua miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää joukkoon hillosokeria ja vesi. Kiehauta ja keitä vielä 5 minuuttia. Anna hillon jäähtyä. Ylijääneen hillon voi säilyttää purkissa jääkaapissa.

Lisäksi
Ohuita broilerin fileeleikkeitä
Suolaa, rouhittu mustapippuria
vuohenjuustoa

Suolaa ja pippuroi broilerinleikkeet. Paista pannulla kypsiksi.

Tarjoa fileet vuohenjuustonokareen ja hillon kanssa. Lisukkeeksi salaattia ja halutessasi myös riisiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti