maanantai 7. syyskuuta 2015

Miedosti intialaiset kanavartaat


Marinoimalla saa kanasta ihanat vartaat. Vaikka marinadissa on vahvojakin mausteita, ei kokonaisuus ole lapsiakaan ajatellen liian tuju.

Kanavartaat


500 g kanafilettä
n. 1,5 dl turkkilaista jugurttia
pätkä tuoretta inkivääriä
2 valkosipulinkynttä puristettuna
0,5 tl kurkumaa
1 tl jauhettua korianteria
ripaus chiliä
0,5 tl sokeria
puolikkaan sitruunan kuori raastettuna ja mehu puristettuna
sauolaa ja rouhittua mustapippuria

Paloittele kana. Sekoita kaikki ainekset marinadia varten ja lisää kanapalat. Anna marinoitua 2 h huoneenlämmössä.

Ota palat pois marinadissa, pujota grillitikkuihin. Grillaa kypsiksi.

Tarjoile jugurttikastikkeen kanssa:
turkkilaista jugurrttia
retiisejä pienenpieninä kuutioina
tomaatti pienenpieninä kuutioina
kuivattua minttua
grama masalaa
suolaa ja rouhittua mustapippuria

Lisukkeeksi sopii hyvin couscous tai bulgur.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti