keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kevyt tomaattilisuke


Kesäinen lisuke parhaimmillaan, kevyt ja kaunis. Tällainen on ilo nostaa pöytään vieraiden saapuessa illastamaan luoksemme!

Mozzarellaa kylmässä tomaattikastikkeessa


300 g kypsiä tomaatteja
2 rkl valkoviinietikkaa
1 dl oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
ripaus sokeria
1 ps pikku mozzarellapalloja
tuoretta basilikaa

Kalttaa tomaatit tai fileoi ne kuorettomiksi veitsellä. Poista siemenet.

Soseuta tomaatin liha sauvasekoittimella. Lisää etikka, öljy ja mausteet.

Laita tomaattisurvos tarjoiluastiaan, levitä päälle valutetut mozzarellat ja revi tuoreita basilikan lehtiä koristeeksi. Jauha vielä oikein hienojakoista mustapippurirouhetta päälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti