torstai 11. heinäkuuta 2013

Herkkua varhaisperunoista


Varhaisperuna on juuri tämän ajan herkkua, nautitaan siis niistä vielä kun voidaan! Oheisessa lisukkeessa uudet perunat yhdistetään tämän hetken trendikasvikseen, avokadoon.

Peruna-avokadosalaatti


1 kg varhaisperunoita
2 avokadoa
rucolaa
1 lime
oliiviöljyä
suolaa
pippuria

Harjaa uudet perunat puhtaiksi, keitä napakan kypsiksi (n 15 minuuttia).

Kuori ja paloittele avokadot (tarkista, että käytät kypsiä avokadoja. Hedelmän tulee antaa vähän periksi päästä painettaessa. Kivikovasta avokadosta ei kannata tehdä mitään.)

Purista limen mehu.

Puolita keitetyt perunat, lisää avokadot ja limen mehu. Lisää oliiviöljyä sen verran, että kasviksilla on vähän kastiketta. Lisää suolaa ja pippuria. Tarkista, että maku on kohdallaan. Juuri ennen tarjoilua lisää reilusti rucolan lehtiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti