tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kesäperunoita salaattiin


Kesä on ihanaa aikaa. Muutamasta yksinkertaisesta aineksesta saa todella maukasta ruokaa!

Parsa-pekoni-salaatti ja piimäkastike


Salaatti:

pannulla rapean kypsäksi paistettua vihreää parsaa
rapeaksi paistettua pekonia tai savukinkkua
napan kypsiksi keitettyjä kesäperunoita
(keitettyjä munia)
suolaa ja pippuria

Paloittelu ainekset ja laita esille vadille. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Kastike:
1 rkl hienonnettua salottisipulia
1 pieni valkosipulinkynsi
1 dl piimää
2 rkl ranskankermaa
0,5 tl dijonia
0,5 tl suolaa
mustapippuria rouhittuna

Hienonna kuorittu salottisipuli oikein pieneksi. Purista valkospuli. Sekoita sipulit muihin kastikkeen aineksiin. Anna maustua jääkaapissa vähintään tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti