Kesäperunoita salaattiin
Kesä on ihanaa aikaa. Muutamasta yksinkertaisesta aineksesta saa todella maukasta ruokaa!
Parsa-pekoni-salaatti ja piimäkastike
Salaatti:
pannulla rapean kypsäksi paistettua vihreää parsaa
rapeaksi paistettua pekonia tai savukinkkua
napan kypsiksi keitettyjä kesäperunoita
(keitettyjä munia)
suolaa ja pippuria
Paloittelu ainekset ja laita esille vadille. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.
Kastike:
1 rkl hienonnettua salottisipulia
1 pieni valkosipulinkynsi
1 dl piimää
2 rkl ranskankermaa
0,5 tl dijonia
0,5 tl suolaa
mustapippuria rouhittuna
Hienonna kuorittu salottisipuli oikein pieneksi. Purista valkospuli. Sekoita sipulit muihin kastikkeen aineksiin. Anna maustua jääkaapissa vähintään tunti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti